Κλάδος Ασφαλειών


Η Car n Motion έχει ως σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλιστικής κάλυψης σε όλους τους κλάδους : Αυτοκινήτου, δικύκλου, σκάφους, κατοικίας και ζωής.

contact

Στόχος μας ήταν και παραμένει η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από άτομα εξειδικευμένα στο χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών και πάντα πρόθυμα να σας ενημερώσουν για τις επιλογές που έχετε και να σας αναλύσουν τα υπέρ και τα κατά της κάθε πρότασης ώστε να προσαρμόσουν το ασφαλιστικό πρόγραμμα στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Αυτό σημαίνει για εσάς, ότι έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε σε διαφορετικές εταιρίες το αυτοκίνητό σας, την κατοικία σας, το κατάστημα, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της περιουσίας, έχοντας κατά νου πάντα το καλύτερο σε ποιότητα και κόστος συμβόλαιο, και φυσικά την εταιρία που το προσφέρει.

in4 in3 aig logo in2 in1

Συνεργαστήκαμε με τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ονόματα του χώρου και σας προσφέρουμε λύση για κάθε ασφαλιστική ανάγκη. Τώρα μπορείτε συμπληρώνοντας την ανάλογη ηλεκτρονική φόρμα ενδιαφέροντος , να σας ενημερώσουμε για το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε το Ενημερωτικό Φυλλάδιο και επικοινωνήστε μαζί μας στο 22210 43800.

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα

usedcars1

Κλάδος Ασφαλειών

insurance1

Μακροχρόνια Μίσθωση

leasing

JSN Boot tem­plate designed by Joom​laShine​.com