Η εταιρία


Μήνυμα από τον Πρόεδρο

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου για μετακίνηση διαφοροποιούνται διαρκώς. Μόνος ή με παρέα ο σύγχρονος άνθρωπος αναζητά πλέον οι μετακινήσεις του να πραγματοποιούνται με τον πιο σύντομο, οικονομικό και ασφαλή τρόπο, προσαρμοσμένο απόλυτα στις δικές του ανάγκες.

Η πρόκληση της Car ‘n Motion, είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του συνόλου των αναγκών μετακίνησης του σύγχρονου ανθρώπου, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, μέσα από ένα δίκτυο υποκαταστημάτων που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Η τεχνογνωσία των στελεχών μας ‚η προσήλωσή μας στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, ο επιτυχής συνδυασμός της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε και των εξαιρετικά ανταγωνιστικών τιμών μας καθώς και η μέχρι σήμερα επιτυχής πορεία μας, αποτελούν τα διαπιστευτήρια για την συνεχή ανοδική μας εξέλιξη.

Σε ανταπόδοση της μέχρι τώρα εμπιστοσύνης σας προς την εταιρία μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα προσπαθούμε να βρισκόμαστε διαρκώς ένα βήμα ποιο μπροστά από τις επιθυμίες σας.

Χρήστος Κούτας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα

usedcars1

Κλάδος Ασφαλειών

insurance1

Μακροχρόνια Μίσθωση

leasing

JSN Boot tem­plate designed by Joom​laShine​.com